Yoga Veghel

Bewustzijn door beoefening van yoga in Veghel

Ben je op zoek naar een studio in omgeving Veghel om yoga te beoefenen? Wij heten je graag welkom in onze yogastudio in Gemert. Onze studio is ook goed bereikbaar vanuit Bakel, Handel en Venhorst. Wij nodigen je uit om te komen bewegen en te ontspannen want yoga is goed voor lichaam en geest. Door yoga te beoefenen word je in verbinding gebracht met je lichaam. Hierdoor leer je je eigen grenzen kennen, te onderzoeken, soms te verleggen en te accepteren. Met ons enthousiaste team docenten bieden we jou een gevarieerd aanbod van yogalessen. Iedere docent is gediplomeerd en ervaren en heeft een grote passie voor yoga. Wil je kracht en souplesse opbouwen of juist leren ontspannen? Wij helpen je graag om een yogavorm te vinden die bij jou past. Bekijk alvast het lesrooster voor yoga in Veghel en omgeving.

Verschillende vormen van yoga in Veghel en omgeving

In onze yogastudio bieden wij verschillende vormen van yoga in Veghel en omgeving aan. Wil je sterker worden en werken aan je uithoudingsvermogen en souplesse? Probeer dan eens een les Ashtanga yoga uit. Dit is namelijk een dynamische en sportieve yogavorm. De houdingen (asana’s) volgen elkaar in een vaste volgorde en in een vrij hoog tempo op. Het allerbelangrijkste hierbij is de ademhaling en het bewust worden van je lijf. Of ben je op zoek naar een yogavorm die gericht is op het ontspannen van de spieren? Dan is de zachte, rustige yogastijl die kenmerkend is voor Yin Yoga wat voor jou. Deze vorm van yoga richt zich niet op het versterken van je spieren maar juist op de ontspanning. Wil je meer weten over welke vormen van yoga in Veghel en omgeving te volgen zijn via onze studio? Bekijk ons aanbod of neem contact op als je vragen hebt!

Yoga Veghel | Yogastudio Inner Adventures

Yogalessen volgen in regio De Mortel, Handel, Venhorst en Erp

Wil je yoga in Uden volgen of ben je op zoek naar een studio voor het beoefenen van yoga in Veghel? Onze yogastudio richt zich op yogi’s uit onder andere de regio De Mortel, Handel, Venhorst en Erp. Iedereen is welkom in onze studio, ongeacht welk yoganiveau je hebt. Begin je net met yoga of ben je op zoek naar een zachtere meditatieve vorm van yoga? Dan nodigen we je uit om een hatha yoga les bij ons te komen volgen. Dit is een klassieke vorm van yoga en is de basis voor alle andere soorten yoga. In deze lessen staat het uitvoeren van lichaamshoudingen op het ritme van de adem voorop. Het verschil met Ashtanga yoga is dat de houdingen voornamelijk vanuit stilstand worden uitgevoerd. Wist je dat onze yogastudio ook goed bereikbaar is vanuit Boekel? Yoga is zo toegankelijk voor iedereen in de regio. Boek direct een les naar keuze en ervaar wat yoga voor jou kan betekenen.