Yoga Boekel

Mogelijkheden voor volgen van yoga in Boekel en omgeving

Wil je graag yoga in Boekel en omgeving volgen? Ben je op zoek naar een studio waar je terecht kan voor verschillende vormen van yoga? Wij heten je van harte welkom in onze yogastudio in Gemert om te komen bewegen én te ontspannen. Een yogavorm waarin beweging en ontspanning centraal staan tijdens je practice is yin yang yoga. Yin staat namelijk voor zachtheid en overgave, terwijl yang staat voor actie en doelgericht bezig zijn. In de Yin Yang lessen worden actieve dynamische bewegingen (Yang) afgewisselt met verstillende houdingen (Yin) die je langer blijft aanhouden. De dynamische bewegingen zijn gericht op je spieren en zorgen ervoor dat je lichaam krachtiger en vitaler wordt. Yin houdingen richten zich meer op het dieper liggende bindweefsel rondom je gewrichten en organen. Zo wordt je in contact gebracht met de stilte in jezelf. Woon je in de buurt van Beek en Donk, De Mortel, Bakel, Deurne, Handel, Venhorst en Erp? Ook dan is onze studio in Gemert goed bereikbaar. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Yin Yang yoga in Boekel en omgeving

Bij Yin Yang yoga in Boekel en omgeving staan zowel verstilling en souplesse als kracht en dynamisch bewegen centraal. De Yinhoudingen vormen een goede warming-up en cooling down voor het dynamischere deel van de les. In de dynamische houdingen word je uitgedaagd en zoek je je grenzen op. Hierdoor bouw je kracht en uithoudingsvermogen op. Uiteraard blijven we onze grens opzoeken zonder eroverheen te gaan. Ben je op zoek naar een vorm van yoga waarin kracht opbouwen en uithoudingsvermogen de kern vormen van de yogales? Probeer dan eens een astanga yogales uit. Dit is namelijk een dynamische en sportieve vorm van yoga waarbij we de zogenaamde ujjayi-adem synchroon laten lopen met de bewegingen. Klik op de knop om ons lesrooster voor yoga in Boekel en omgeving te bekijken en boek direct een les die bij jou past. Ben je op zoek naar yoga in Uden? Ook dan is onze yogastudio goed bereikbaar voor jou.

Yoga Boekel | Yogastudio Inner Adventures

Yoga voor kinderen en yoga voor chronische pijn

Ons aanbod van lessen voor yoga in Boekel en omgeving richt zich op iedere leeftijdscategorie. Ben je op zoek naar kinderyoga in Veghel? Ook deze vorm van yoga is in ons lesaanbod vertegenwoordigd. Bij kinderyoga worden beweging, ontspanning en heel veel plezier met elkaar gecombineerd. Heb je last van chronische pijn of ben je niet meer zo mobiel? Probeer dan eens stoel yoga, wat een hele laagdrempelige yogavorm is in ons aanbod van yoga in Boekel en omgeving. Deze yogavorm is speciaal ontwikkeld voor het (opnieuw leren) bewegen binnen de grenzen van je lichaam. Bekijk direct het lesrooster en plan je yogalessen voor deze week in!