Yoga Uden

Hatha yoga in Uden en omgeving

Wil je yoga in Uden en omgeving beoefenen? Onze yogastudio in Gemert richt zich op alle yogi’s uit de regio Beek en Donk, De Mortel, Bakel, Deurne, Handel, Venhorst en Erp. Ook als je op zoek bent naar yoga in Veghel is onze studio goed bereikbaar voor jou. De yogalessen in de studio worden gegeven door enthousiaste, gediplomeerde en ervaren leraren met passie voor yoga. Hatha yoga is misschien wel de meest bekende vorm van yoga waarbij je lichaamshoudingen op het ritme van de adem uitvoert. Anders dan bij Ashtanga yoga worden de houdingen in stilstand uitgevoerd. In de Hatha lessen worden de houdingen en reeksen van houdingen zorgvuldig opgebouwd, soms over een aantal weken. Hierdoor leer je je lichaam verkennen en worden de houdingen naar behoefte aangepast aan jouw fysieke mogelijkheden. Hatha yoga helpt zo je (fysieke) grenzen te ontdekken én er naar te luisteren. Ben je benieuwd welke vorm van yoga bij jou past? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van het beoefenen van yoga in Uden en omgeving? Neem gerust contact op!

Vinyasa yoga in Uden en omgeving beoefenen

Waar bij hatha yoga de houdingen in stilstand worden uitgevoerd, staat bij vinyasa yoga de dynamische flow centraal. Wil je deze vorm van yoga in Uden en omgeving beoefenen? Dat is mogelijk in onze studio! Bij vinyasa yoga worden de yogahoudingen, net als bij andere yogavormen, uitgevoerd op het ritme van de adem. Vinyasa kenmerkt zich door het synchroniseren van adem en beweging waardoor een dynamische flow wordt gecreëerd. Hierdoor lopen de houdingen vloeiend in elkaar over. Eigenlijk kun je vinyasa yoga dus zien als een soort van meditatie in beweging. Wil je een krachtig, energiek en soepel lichaam ontwikkelen, terwijl je aan het einde van de les een totale ontspanning ervaart? Bekijk direct ons lesrooster voor yoga in Boekel en omgeving en misschien zien we jou wel bij de volgende les!

Yoga Uden | Yogastudio Inner Adventures

Inspirerende en leuke workshops over yoga volgen

Ben je op zoek naar een workshop op het gebied van yoga in Uden? Regelmatig organiseren wij in de studio leuke en inspirerende workshops. Zo bieden wij met regelmaat de Workshop Ouder & Kind Yoga aan. Tijdens deze workshop staat er één doel centraal: samen aan yoga doen. Je gaat samen met je kind verschillende yoga houdingen uitvoeren en er staan een aantal oefeningen met massage, ontspanning en spel op het programma. Gedurende de workshop staat aandacht voor elkaar, samenwerking en plezier centraal. Door samen aan yoga te doen versterk je op een speelse manier de verbinding met je kind. Schrijf je direct in via het lesrooster waar je alle mogelijkheden vindt voor yoga in Uden en omgeving.