Over mij

“Inner Adventures is ontstaan uit mijn zoektocht naar balans, energie en ontspanning.”

Ik geloof dat iedereen in staat is levensenergie en levensvreugde te creëren. Door fysiek in beweging te komen en bewust te zijn van je lichaam en je adem start de ontdekkingsreis van je innerlijk landschap.

Voor mij gaat yoga vooral over bewustwording. Door mezelf uit te blijven dagen in mijn practice blijf ik stappen zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling. Door Yoga leerde ik weer te vertrouwen op mijn lichaam, werd fysiek en mentaal krachtiger en veerkrachtiger.

Ik vind het prachtig om te zien en te ervaren hoe de ervaring op de yoga mat op elk vlak in het leven toepasbaar is. Wat ik op mijn mat ervaar vertelt me zo veel over waarom ik dingen doe zoals ik ze altijd doe. Daar bewust van zijn maakt dat ik bewuste keuzes kan maken en zelf de verantwoordelijkheid neem voor hoe ik me voel. Omdat ik dit ieder ander ook gun deel ik met passie de wijsheid die ik heb opgedaan tijdens mijn zoektocht naar levensvreugde en energie.

Mijn lessen zijn gericht op het opzoeken van het gebied van de weerstand, daar hoort bij dat het soms ongemakkelijk of onaangenaam voelt. In een veilige omgeving met enthousiasme, humor en creativiteit breng ik je in contact met je lichaam en gevoelens en help ik blokkades – mentaal, emotioneel en energetisch op bewust of onbewust niveau – te transformeren.

Ik ben opgeleid in Yin & Vinyasa yoga, Restorative yoga, Yin Yang yoga en Yoga Nidra. Daarnaast werk ik als gecertificeerd Transformational Breath® ademcoach & trainer.  Met meer dan 700 uur opleiding (RYT) en ruim 7 jaar ervaring als yogadocent en ademcoach neem ik je graag mee op een Inner Adventure.

Nieuwsgierig naar meer over wat mij bezig houdt en wat mij inspireert?

Lees dan verder bij ‘blogs’