Yoga is the journey of the self through the self to the self

‘Bhagavad gita’

Kinderyoga

Kinderyoga is een combinatie van bewegen, ontspannen en vooral heel veel plezier hebben. Dit met behulp van thema’s en materialen die aansluiten bij de leeftijd en de interesses van het kind.

Tijdens het Indianen Avontuur masseren we Indianenstrepen op ons lijf om op te warmen, blazen we veren door de lucht om onze ademhaling te leren kennen en zijn we echte flexibele krijgers op zoek naar wilde dieren. Ook dansen we rondom de Totempaal en doen we de dieren uit het wild na. Daarna masseren we elkaar om even te ontspannen en uiteindelijk sluiten we de les af bij het zogenaamde kampvuur, waarbij we nog een tekening maken over wat we allemaal hebben gedaan in deze les.

Maar het allerbelangrijkste tijdens een les is dat niks moet en alles mag. Kinderen mogen zichzelf zijn tijdens de Yogalessen. Fantasie mag er zijn, vragen mogen er zijn, er mogen fouten worden gemaakt en er mag vooral ook heel veel plezier gemaakt worden.

De lessen zijn op maandag. We starten met 1 groep van 17.00-18.00. Zodra we voldoende kinderen hebben kunnen we de groep splitsen in 16.00-16.45 voor kinderen van groep 3, 4 en 5 en van 17.00-18.00 voor kinderen van groep 6, 7 en 8.

De kosten bedragen €90,00 voor 10 lessen. Tijdens de vakanties is er geen les en ook tussen mei en september niet omdat we het leuk en belangrijk vinden dat kinderen dan buiten zijn. Mail voor meer informatie naar suuz@sportieveyoga.nl