Mijn naam is Fleur van Dijk, samen met mijn vriend woon ik in Aarle-Rixtel. Bijna wekelijks ben ik op maandagochtend te vinden in de Ashtanga les, welke ik al een aantal jaar volg in de studio.

Mochten we elkaar daar nog niet ontmoet hebben, bij deze een kleine kennismaking. In 2017 ben ik afgestudeerd als Pedagoog en sindsdien werk ik met kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking. Hierbij komt een onregelmatige werkweek kijken, wat mijn dagelijks leven erg afwisselend maakt. Het is heel erg leuk werk waar ik veel voldoening uithaal en enthousiast van word.

In 2019 besloot ik om een opleiding tot Kinderyoga docent te gaan volgen. Zelf heb ik een hele positieve ervaring met Yoga opgedaan en dit wilde ik graag op kinderen overbrengen. De opgedane kennis tijdens deze opleiding, gebruik ik nu in mijn reguliere werk maar heeft mij ook de kans gegeven om Kinderyoga te gaan geven in de studio. Dit doe ik iedere week weer vol plezier en enthousiasme. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan op de website het kopje “Kinderyoga” of trek mij een keer aan mijn mouw, dit mag altijd.

Hopelijk tot ziens in de studio.

Groetjes,
Fleur van Dijk

Fleur