Ik geloof in de kracht van yoga en meditatie. Beide hebben een belangrijke plek ingenomen in mijn persoonlijke en werkende leven.

Yoga is voor mij het luisteren naar de taal van het lichaam. Aandachtig zijn voor en verbinding maken met jezelf om zo je (fysieke) grenzen te ontdekken én er (weer) naar te luisteren. Ik probeer ook dagelijks op mijn meditatiekussen te zitten. Meditatie en mindfulness leren me te kijken naar wat er is en daar bij te blijven zonder direct te oordelen of te reageren.

Mijn meditatiebeoefening vindt haar oorsprong in de Boeddhistische traditie.
In mijn laatste opleiding bij Jill Satterfield, Vajra yoga (Mindful yoga), die ik in 2015 afrondde zijn yoga en meditatie/mindfulness samen gekomen. Lichaam, hart en mind zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In mijn persoonlijke beoefening én in mijn lessen probeer ik die verbinding zichtbaar/voelbaar te maken.

De yoga lessen die ik geef zijn voor iedereen die houdt van de wat zachtere en meditatieve vormen van yoga. Ook wanneer je door fysieke beperkingen of leeftijd op zoek bent naar een rustigere vorm van yoga ben je van harte welkom.

Ik heb me gespecialiseerd in mindful yoga voor mensen met chronische pijnklachten en fysieke beperkingen. Dit vanwege mijn persoonlijke ervaring met chronische pijn, maar vooral door mijn grote wens om yoga toegankelijk te laten zijn voor iedereen.