Mijn hele leven heb ik veel aan sport gedaan, ik werd gymleraar en heb jaren lang trainingen gegeven, onder andere in zwemmem, volleybal en Taekwondo. Ruim 10 jaar geleden kwam ik in aanraking met Ashtanga-/Poweryoga. Toendertijd werd ik doorverwezen door mijn Taekwondo trainer; yoga zou goed zijn om mijn spieren op te rekken, maar ook om me beter te kunnen focussen.

Na de eerste les was ik direct overtuigd dat yoga voor mij iets zou zijn en wat ik mijn hele leven zou kunnen blijven doen.

De impact die yoga heeft op zowel je fysieke als je mentale gestel is enorm. Mijn ervaring is dat het mijn hoofd “leeg” maakt, mijn concentratie bevordert en ik voel me prettiger in mijn eigen lijf.
Door je tijdens de bewegingen te focussen op je ademhaling en op wat je eigen lichaam je vertelt haal je met yoga het beste in jezelf naar boven.

Ik leef een hectisch leven, werk als freelancer, reis veel en ben bijna dagelijks bezig met het voorbereiden van diverse projecten. Het feit dat ik vaak weg ben geeft me ook de gelegenheid elders yogalessen en -workshops te volgen, wat ik dan ook regelmatig doe. Hierdoor krijg ik telkens weer nieuwe inzichten die ik gebruik in mijn lessen.

Mijn doel is je te helpen beter naar je eigen lichaam en ademhaling te luisteren, om op deze manier je eigenwaarde te vergroten, rust te krijgen in je hoofd en om vertrouwen en evenwicht op te bouwen.

Anco